Keystone logo

20 Internetinės Programos į Maisto technologijos į Europa dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Sveikatos priežiūra
  • Sveika mityba
  • Maisto technologijos
Studijų sritys
  • Sveikatos priežiūra (20)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Internetinės Programos į Maisto technologijos

    Kas yra maisto mokslas?
    Maisto mokslas tiria maistą ir jo ryšį su aplinka, visuomene ir ekonomika. Tai apima maisto gamybos, perdirbimo, saugos ir mitybos studijas. Maisto mokslas taip pat apima per maistą plintančių ligų ir užteršimo tyrimą.

    Ką aš galiu padaryti turėdamas maisto mokslo laipsnį?
    Maisto mokslo laipsnis gali paskatinti karjerą maisto pramonėje, dirbant tokiose srityse kaip maisto gamyba, perdirbimas, sauga ir mityba. Maisto mokslų absolventai taip pat gali dirbti su maistu plintančių ligų ir taršos tyrimų srityje. Turintiems maisto mokslo žinių yra galimybių dirbti vyriausybinėse agentūrose ar privačiose įmonėse, kurios užsiima maisto pramonės reguliavimu. Maisto mokslų absolventai gali siekti karjeros akademinėje bendruomenėje, mokyti ir atlikti mokslinius tyrimus universitetuose ir kolegijose.

    Kodėl verta studijuoti maisto mokslą?
    Maisto mokslas svarbus dėl kelių priežasčių. Tai padeda mums suprasti, kaip maistas veikia mūsų sveikatą ir aplinką, o tai gali padėti pagerinti maisto gamybos ir perdirbimo metodus, užtikrinant, kad mūsų valgomas maistas būtų saugus ir maistingas. Studijuodami maisto mokslą taip pat galime sužinoti daugiau apie tai, kaip išvengti ir kontroliuoti per maistą plintančias ligas. Galiausiai, maisto mokslas padeda suprasti sudėtingus ekonominius ir socialinius veiksnius, turinčius įtakos maisto gamybai ir vartojimui.

    Maisto mokslų laipsniai
    Maisto mokslo laipsniai siūlomi bakalauro ir magistrantūros lygmenimis. Bakalauro studijų programos paprastai trunka ketverius metus ir apima tokias temas kaip maisto chemija, mikrobiologija ir mityba. Magistrantūros programos paprastai trunka dvejus metus ir apima pažangiųjų maisto mokslų temų, apimančių maisto fiziką ir inžineriją, kursinius darbus.

    Iš viso yra daugiau kaip 4000 aukštojo mokslo institucijų Europoje siūlo platų kursus bakalauro, magistro ir daktaro laipsnį. Su vis daugiau ir daugiau iš šių organizacijų, teikiančių anglų kaip švietimo kalba bent kai kurie iš jų studijų programas, universitetų Europoje dabar yra aukštesnės kokybės nei bet kada anksčiau. Europos universitetai siūlo draugiškai priima užsienio studentų ir suteikti žinių kursą, kuris atitinka jų profesija turi šiandienos pasaulinės paklausos.