Įsikūrę Kraistčerče, Naujojoje Zelandijoje, esame pasiryžę teikti profesionalų, puikiu technologijomis pagrįstą išsilavinimą, teikiamą mišraus mokymosi formatu. Siūlome akredituotus kursus, taip pat įvairius su pramone susijusius, pomėgių ir jaunesnio šefo kulinarijos kursus tarptautiniu mastu.
Mišrus mokymas, kurį moko pramonės lyderiai virėjai, derina asmeninį mokymą ir mokymą internetu. Mišrus mokymosi metodas yra labai lankstus, o tai reiškia, kad svetingumo studentai gali mokytis ir dirbti tuo pačiu metu.
Mes glaudžiai bendradarbiaujame su savo studentais, kad galėtume pasiūlyti mūsų unikalią su karjera susijusią programą, kuri kai kurioms kursų galimybėms apima pramonės eksternatiją, užtikrinančią, kad studentai įgytų reikiamų įgūdžių, kad būtų įsitikinę komercinėje kulinarinėje aplinkoje.
- Mūsų vertybės
Kompetencija, vientisumas, naujovės, empatija, aistra ir kūrybiškumas
- Mūsų tikslas
Teikia puikų technologinį kulinarinį išsilavinimą.
- Mūsų filosofija
International Culinary Studio yra pasiryžusi suteikti puikų internetinį kulinarinį išsilavinimą, leidžiantį studentams mokytis ir dirbti, kartu įgyjant tarptautiniu mastu akredituotą kvalifikaciją, taip užtikrinant jiems kokybiškas pozicijas virtuvėse visame pasaulyje.
Mes esame
Pagrindinė privataus švietimo įstaiga, teikianti akredituotas tarptautines internetines kulinarines kvalifikacijas vietiniams ar tarptautiniams studentams.
Mūsų unikali mokymo filosofija, apimanti 360 laipsnių „hi-touch“ studento modelį, naudoja šiuolaikinį požiūrį, kad studentai aktyviai dalyvautų savo mokymosi patirtyje. Vadovaujantys pramonės lyderiai virėjai, mūsų studentai mokosi pasaulinio lygio, naudodamiesi technologijomis, kurios kartu su pramonės patirtimi ir galimybe prisijungti prie mūsų tarptautinio virėjų alumnų tinklo užtikrina, kad jie yra gerai pasirengę kulinarinei karjerai bet kur.
Mes suteikiame unikalią ir kūrybingą verslo aplinką, leidžiančią mūsų darbuotojams ir studentams tobulėti ir augti. Mes esame pasiryžę užmegzti tvirtus ir ilgalaikius santykius svetingumo pramonėje ir stengiamės padėti kiekvienam studentui įsidarbinti ar pasiekti savo asmenines kulinarines svajones ir tikslus.
Kodėl turėtumėte mokytis International Culinary Studio ?
- Lankstumas
Studijuokite lanksčiu grafiku, kad atitiktų jūsų gyvenimo būdą, darbą ir šeimos įsipareigojimus
- Įperkamumas
Jokios kelionės į darbą ir atgal išlaidos, o studijos internetu yra žymiai pigesnės
- Prisitaikantis mokymasis
Ugdo savidiscipliną, motyvaciją ir geresnius bendravimo įgūdžius
- Mokymas „vienas prieš vieną“
Individualizuotas individualus mokymas su visiškai akredituotu virėjo instruktoriumi
- Pripažinta kvalifikacija
Siūlomas platus visame pasaulyje pripažintų akredituotų kursų asortimentas
- Plati biblioteka
Prieiga prie puikios pagalbinės medžiagos, įskaitant žodynėlį ir daugybę spausdinamų receptų
- Tiesioginiai vaizdo įrašų užsiėmimai
Įrašytos tiesioginės vaizdo įrašų klasės, kurias galima peržiūrėti tiek kartų, kiek reikia
- Uždirbkite, kol mokysitės
Jau dirbi? Karjeros keitimas? Įgykite kvalifikaciją, kol dar dirbate
- Prieinamumas
Didžiąją kurso turinio dalį galima peržiūrėti per programą bet kuriuo metu, bet kur ir bet kuriame įrenginyje
- Skaitmeninis ženklelis
Perkelkite savo pasiekimus visame pasaulyje naudodami internetinį el. Portfelį ir skaitmeninį ženklelį
- Mokymosi kliūtys?
Individualus studentų mentorystės ir mokymosi modelis įveikia daugelį mokymosi sunkumų
- Tikrojo pasaulio įgūdžiai
Absolventas, turintis tikrų įgūdžių, padėsiančių jums sėkmingai dirbti šiandienos konkurencingoje darbo vietoje
Keliaukite po pasaulį naudodami visame pasaulyje pripažintą svetingumo skaitmeninio ženklelio sertifikatą ir išsiskirkite iš minios
Kulinarijos karjeros Pathway
Daugumoje profesionalių virtuvių yra keturi virėjų tipai, veikiantys pagal reitingą arba hierarchiją. Jie yra:
- virėjai mokiniai arba stažuotojai, žinomi kaip „Commis Chefs“
- skyriaus virėjai, žinomi kaip „Chefs de Partie“ arba „Line Cooks“
- Sous virėjai, kurie yra antrieji virtuvės vadovai
- Vadovai/vykdantysis virėjai, atsakingi už visos virtuvės valdymą ir taip pat žinomi kaip virtuvės šefai.