Virtuvės meistras, virėjas ir profesionalus virėjas
Euroinnova International Online Education
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Atarfe, Ispanija
Kalbų studijos
Ispanų kalba
Studijų formatas
Nuotolinis mokymasis
Trukmė
800 valandų
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
EUR 2 380 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Užsiregistruokite į šį internetinio maisto gaminimo meistrą ir tapkite patyrusiu virėju. Suteikite savo profesinei karjerai tokį postūmį, kokio nusipelnėte, ir pabrėžkite savo mokymąsi vis konkurencingesnėje darbo rinkoje Euroinnova verslo mokyklos dėka.
Virtuvė, gastronominis menas
Virtuvės sąvoka įkvepia daugelį žmonių visame pasaulyje, kiekvienoje šalyje gaminama ypatingai, ji perteikia savo papročius ir tradicijas, atspindinčias konkrečios gyventojų gyvenimo būdą, nes yra viso pasaulio mėgstamas kulinarinis menas.
Didžiųjų miestų visuomenė pakeitė daugelį mitybos įpročių, daugelis renkasi lengvą dalyką ir griebiasi greito maisto, nes tai yra prastai parengtas maistas ir laikomas nesveiku, nes jame yra nenatūralių medžiagų, kurios patenka į mūsų organizmą, nes jose yra daug konservantų ir GMO, kurie ilgai gamina -trumpalaikiai išankstiniai nusistatymai dėl mūsų sveikatos.
Todėl turime suvokti, koks svarbus yra sveikas maistas, o ne griebtis greito maisto ar kitokio maisto, kuris nesuteikia naudos, kaip apibrėžta sveikatos moksluose. Jau žinodamas virtuvės svarbą žmogui ir jos kūrimą, susijusį su sveiku maistu, kuriame suprantama, kad tai yra pagrindinė ir pagrindinė žmogaus raidos funkcija.
Ko išmoksi?
Šio internetinio profesionalaus virėjo ir virėjo magistro dėka, turėdamas oficialų universiteto laipsnį, jis išmokys jus kulinarijos metodų ir žinių, tapdamas šios srities ekspertu.
Būdamas aukštos kvalifikacijos virtuvės šefu, vadovaudamas savo virtuvės komandai, galėsite tapti meistru virėju. Visuose dideliuose restoranuose yra virtuvės šefas, kuris yra atsakingas už temų pasirinkimą ir meniu paruošimą, taip pat į virtuvės paruošimo ir proceso įvertinimą bei valdymą.
Kas tai yra?
Ji orientuota į žmones, kurie yra atsidavę svetingumo sektoriui ir verslo modeliams, skirtiems iš anksto paruoštiems maisto produktams parduoti, laikymo ir pakavimo įmonėms, žaliam maistui ir visiems aspektams, susijusiems su kulinarijos ir maisto sektoriumi.
Kurso metodika
Ar vis dar turite abejonių? Nesijaudinkite, mes Euroinnovoje esame dėmesingi jūsų poreikiams ir be įsipareigojimų išspręsime visas abejones. Prašyti prieigos! per mūsų socialinius tinklus, klientų aptarnavimo tarnybą, svetainę arba per mūsų patarėjų komandą. Be to, jei užsiregistruosite dabar, po ranka turėsite didaktinės medžiagos, susijusios su iškiliausiomis pasaulio gastronomijomis.
Reikėtų pažymėti, kad šis maisto gaminimo meistras. Profesionalus virtuvės šefas ir virtuvės šefas mokomas visiškai nuotoliniu būdu, o tai leidžia jums lanksčiau studijuoti ir derinti tai su savo darbu ir asmeniniu gyvenimu.
Registruokitės Euroinnova ir pasinaudokite šia galimybe!
Bendrosios charakteristikos
Profesinių maisto ruošimo internete galimybių santrauka:
Tas maisto gaminimo meistras. Profesionalus virėjas ir virtuvės šefas siūlo specializuotus mokymus šioje srityje. Turime žinoti, kad svetingumo ir turizmo srityje labai svarbu pagilinti ir įgyti virtuvės šefo ir (arba) virėjo profesionalo žinių, nes tai yra puikaus turinio kursas, kurio dėka galėsite tobulėti kaip profesionalas.
„Master Cocina“ uždaviniai internete:
Šis maisto gaminimo meistras padės pasiekti šiuos nustatytus tikslus: supažindinkite studentą su įvairiomis virtuvės sritimis, taip pat su įrankių, medžiagų ir baldų išmanymu. Inicijuokite studentą virtuvės skyriaus technikoje. Organizuokite, koordinuokite ir kontroliuokite darbo komandą ir valdykite savo skyrių. Organizuokite darbo procesus, kad optimizuotumėte įmonės valdymą ir administravimą. Žinokite produktų, dalyvaujančių ruošiant patiekalus, savybes.
- Analizuokite, patikslinkite ir atlikite pagrindinių programų, skirtų įvairioms programoms, kurios yra tinkamos vėlesniam patiekalų su daržovėmis, džiovintais ankštiniais augalais, makaronais, ryžiais, kiaušiniais, žuvimi, vėžiagyviais, moliuskais, mėsa, paukštiena, vykdymo ir išsaugojimo procesą. ir medžioklė, kepiniai ir elementarūs desertai.
- Analizuokite, patikslinkite ir pritaikykite pagrindines daržovių, džiovintų ankštinių daržovių, makaronų, ryžių, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, moliuskų, mėsos, paukštienos ir žvėrienos kepimo ir virimo bei, jei reikia, konservavimo technologijas, kad gautumėte kulinarinių preparatų ir elementarių patiekalų ir desertai.
- Išanalizuokite, sureguliuokite ir atlikite regeneravimo procesą, kurio reikalauja kulinariniai preparatai, kurių pagrindą sudaro daržovės, džiovinti ankštiniai augalai, makaronai, ryžiai, kiaušiniai, žuvis, vėžiagyviai, moliuskai, mėsa, paukštiena ir žvėriena, taip pat pagrindiniai konditerijos gaminiai ir elementarūs desertai, vėlesniam naudojimui ar vartojimui.
- Išanalizuoti ir atlikti pagrindinių daržovių, džiovintų ankštinių daržovių, makaronų, ryžių, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, moliuskų, mėsos, paukštienos ir žvėrienos pagrindinių konditerijos gaminių ir elementarių desertų bei kulinarinio apdorojimo operacijas pagal jų apibrėžimą, statusą ir paslaugų rūšį, reaguoti į optimalią rinkodarą.
- Praktikuokite galimus kulinarijos kūrimo variantus, išbandykite technikos, žanrų formos ir kirpimo modifikacijas, alternatyvius ingredientus, skonių derinį ir pateikimo bei dekoravimo formą.
- Įvertinkite gautą informaciją pagal skonį, lūkesčius ar potencialios paklausos poreikius, nustatydami būtinus kulinarijos gamybos proceso pakeitimus, kad būtų tinkamai pritaikyti.
- Analizuokite kulinarines detales, apibūdinančias jų vykdymo procesus.
- Atlikite, patikslinkite ir išsaugokite kulinarinius patiekalus, kurie paprastai yra sudėtingi ir reprezentuoja tipiškas gastronomines vertybes: teritorines ar laikinas.
- Kurkite ir gaminkite dekoracijas visų rūšių kulinarijos reikmėms, taikydami atitinkamas grafikos ir dekoravimo technikas.
- Išanalizuokite restoranų sektorių.
- Analizuokite ir apibrėžkite gastronominius pasiūlymus, tokius kaip meniu, raidės ar kiti svarbūs pasiūlymai (galas, banketai).
- Nustatykite maisto ir gėrimų savybes, atsižvelgdami į konkrečius gastronominius pasiūlymus ir produktų kokybės lygį.
- Apskaičiuokite išorinius ir vidinius jaeneros tiekimo poreikius, susijusius su konkrečiais gastronominiais pasiūlymais, rašydami užsakymų užsakymus.
- Sukurkite vidinį jaeneros tiekimo procesą ir pagrindinius įvairių programų kūrinius pagal gastronomijos pasiūlymus ar nustatytus darbo planus, susijusius su daržovėmis, džiovintais ankštiniais augalais, makaronais, ryžiais ir kiaušiniais.
- Priimkite maistą ir gėrimus, kad vėliau juos laikytumėte ir platintumėte.
- Analizuokite maisto ir gėrimų laikymo sistemas ir atlikite būdingas operacijas pagal pasirinktas sistemas.
- Apskaičiuokite žaliavų sąnaudas, kad įvertintumėte galimas susijusių gastronominių pasiūlymų kainas.
- Pripažinti ir taikyti galiojančius standartus ir priemones, būtinas svetingumo veiklos higieninei-sanitarinei kokybei užtikrinti.
- Įvertinkite aplinkosaugos problemas, kylančias viešbučių versle.
Profesinės galimybės gaminti maistą internete:
Šio maisto gaminimo magistro dėka jūs padidinsite savo mokymą svetingumo srityje, leisdami plėtoti savo profesinę veiklą tiek didelėse, tiek vidutinėse, tiek mažose įmonėse, daugiausia svetingumo sektoriuje, nors jūs taip pat galite dirbti savarankiškai mažose įstaigose. maitinimo subsektorius.
Kam ruošia internetinis maisto gaminimo meistras:
Šis maisto gaminimo meistras. Profesionalus virėjas ir virtuvės vadovas ruošia jus įgyti konkrečių žinių šioje srityje, ugdydamas studentų įgūdžius profesionaliai veikti šiame sektoriuje.
Kas yra internetinis maisto gaminimo meistras, kurio tikslas:
Šis maisto gaminimo meistras. Profesionalus virėjas ir virėjas skirtas visiems besidomintiems svetingumo ir turizmo sritimi ir norintiems specializuotis virtuvės šefo ir (arba) virėjo profesijos srityse.
Oficialus mokymo pobūdis:
Šis mokymas nėra įtrauktas į oficialiai reglamentuojamą mokymą (ankstyvojo ugdymo, pradinio ugdymo, vidurinio ugdymo, oficialaus profesinio mokymo programos, bakalaureato, universiteto laipsnio, oficialaus universiteto magistro ir daktaro laipsnio). Todėl tai yra papildomas ir (arba) specialus mokymas, kurio tikslas - įgyti tam tikrų profesinio pobūdžio įgūdžių, gebėjimų ar gabumų, kurie gali būti vertinami kaip nuopelnas darbo tarybose ir (arba) konkursiniuose egzaminuose, visada mokymo skyriuje. ir (arba) tęstinis mokymas, visada būtina peržiūrėti konkrečius konkretaus viešojo darbo banko, į kurį norime kreiptis, vertinimo reikalavimus.