Keystone logo

1 Internetinės Verslo administravimo doktorantūra Programos į Ekonomika į Džeksonas, Jungtinės Amerikos Valstijos dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Verslo administravimo doktorantūra
  • Jungtinės Amerikos Valstijos
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (1)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Internetinės Verslo administravimo doktorantūra Programos į Ekonomika

    Jackson, Vajomingas yra miestas gyvena maždaug 10.000 gyventojų. Be to, miestas yra paprastai aplanko milijonai turistų kasmet skolingi savo artumą prie įvairių svetainių, kurios apima slidinėjimo kurortas ir nacionalinio parko. Mieste yra keletas mokyklų, kur patiekiama IT ir aukštojo mokslo institucijas ne toli nuo nepasiekiamoje vietoje.

    Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

    JAV išlieka populiariausia tarptautinių studentų vieta pasaulyje. JAV universitetai dominuoja pasaulio reitinguose, o šalis taip pat siūlo daugybę įdomių studijų vietų. Valstybinių universitetų sistemas iš dalies subsidijuoja valstijų vyriausybės, jose gali būti daug miestelių, kuriuose yra šimtai tūkstančių studentų.

    Verslo administravimo doktorantūros studijos jas pasirinkusius specialistus paruošia kone visoms versle kylančioms komplikuotoms situacijoms. Žmonės įgiję būtent šį akademinį laipsnį paprastai yra pripažįstami tikrais savo srities ekspertais, tad jiems dažniausiai būna palyginti nesunku gauti norimą darbą bei kilti karjeros laiptais.