Meistras valdymo kokybės, higienos ir maisto saugos

IMF Business School Portugal

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Meistras valdymo kokybės, higienos ir maisto saugos

IMF Business School Portugal

UCJC

Į Maisto sauga ir kokybė magistras leidžia jums pritaikyti mokslo žinias į maisto sektorių teisės nuostatas nuolatinės kaitos ir atnaujinti taikomus maisto srityje kokybės standartus. Studijavimas Ši magistro taip pat leidžia jums įgyti žinių apie maisto pramonės, kad egzistuoja rinkoje ir procesus, kurie taikomi kiekvienam įvairovę.

Ekonomikos vystymasis maisto pramonės reglamentus ir įstatymus, Europos Sąjungos, kad gamintojai ir tiekėjai yra labiau atsakinga už maisto tiekimo saugesnes ir sveikesnes vartotojams. Būtent šiame kontekste, kad profesionalus vis prašomas organizacijų, techninės kokybės ir maisto saugos, atsakingų už ir užtikrinti produktų ir procesų kokybę ir todėl klientams ir vartotojams pasitenkinimą. Labai svarbu, kad maisto saugos ir kokybės kontrolę, atsakingas už projektavimo, kūrimo, įgyvendinimo ir audito maisto higienos ir saugos sistemų auditorius figūra.

Norėdami baigti šį Master kokybės, higienos ir maisto saugumo, gaus dvigubą laipsnį TVF verslo mokyklos ir universiteto Camilo José Cela, su kuria jis atvers daug naujų darbo galimybių pasaulį šiose srityse, gamybos, laivybos ir tvarkymo plėtros maistas. Jūs galėsite įdiegti bet kurioje organizacijoje, standartus, ISO kokybės modelių ir standartus, OHSAS, BRC, IFS, GLOBALGAP ir SAL.

Atliekant mokymo kursą apie maisto saugumo TVF verslo mokykla, turės prieigą prie darbo biržoje ir stažuočių, todėl galios imtis įgytas žinias realiame pasaulyje maisto pramonės ir maisto verslo.

Priėmimo reikalavimai

Laipsnis arba lygiavertė profesinė patirtis

gavėjai

Licenciją ir / arba profesinė patirtis, kurie nori gauti techninių įgūdžių pagrindų, taikomųjų programų ir valdymo kokybės sistemos maisto pramonės sektoriuje

programa

Aš modulis

maisto

  1. Maisto ir mitybos
  2. maisto mikrobiologijos
  3. Trikdžių ir užterštumas maisto
  4. Alergija ir maisto netoleravimą
  5. Teisės aktai ir taisyklės

modulis II

maisto konservavimas

  1. maisto grupės
  2. maisto išsaugojimas
  3. Vertinimas maisto

III modulis

Sauga ir maisto higiena

  1. Maisto sauga ir higiena
  2. atsekamumas
  3. sistemos savarankiškai

IV modulis

Operacijos transformacijos ir konservavimas Maisto

  1. Apdoroti žaliavas
  2. sumažinimas
  3. mišinys
  4. Mechaninis atskyrimas
  5. fermentacija
  6. terminis apdorojimas
  7. Šilumos pašalinimas
  8. nešiluminio gydymas
  9. dehidratacija
  10. koncentratai
  11. pakavimas
  12. Operacijos ir pagalbinės paslaugos
  13. poveikis aplinkai maisto pramonė

V modulis

Matavimo prietaisai ir matavimų kontrolės Kintamieji

  1. Fizikinių dydžių. sistemos vienetai
  2. matavimo kintamieji
  3. matavimo ir kontrolės prietaisai
  4. proceso kontrolė
  5. Matavimo ir kalibravimo

VI modulis

Paruošimas technologinių procesų

  1. pieno pramonėje
  2. mėsos pramonės
  3. paruoštomis daržovėmis
  4. Priimk alyvuogių
  5. Pramonė alaus
  6. enologija
  7. vanduo buteliuose
  8. gaivieji gėrimai
  9. Paruošimas makaronų
  10. javainiai
  11. jūros gėrybės
  12. Maitinimas

VII modulis

Pagrindai kokybės vadybos ir maisto sauga

  1. Kokybės vadyba ir apsirūpinimo maistu saugumas. Pagrindinės sąvokos ir evoliucija
  2. kokybės infrastruktūra
  3. Kokybės vadybos sistemos pagal ISO 9001:
  4. Aplinkos apsaugos vadybos sistemos: ISO 14001
  5. Saugos ir sveikatos vadybos sistemos darbe: OHSAS 18001
  6. Statistika taikomi kokybės

VIII modulis

Kokybės vadybos sistemos ir maisto saugos Modeliai

  1. valdymo sistemos modeliai, taikomi maisto
  2. Konkretūs protokolai ir standartai maisto saugos. GFSI
  3. Sistemos savarankiškai RVASVT + 9001 ISO
  4. Pasaulinis maisto standartas: BRC
  5. Tarptautinis maisto standartas: IPS
  6. GLOBALGAP
  7. ISO 22000
  8. FSSC 22000
  9. Kitos sertifikavimo schemos
  10. Standartinė ispanų kalba: SAL
  11. Kitos maisto kokybės sertifikavimo schemos

IX modulis

Įgyvendinimas, dokumentacija, audito ir tobulinimas valdymo sistemos

  1. Įgyvendinimas valdymo sistemos
  2. Patvirtinantys dokumentai, valdymo sistema
  3. Integravimas valdymo sistemų
  4. Audito valdymo sistemos
  5. Nuolatinis tobulinimas ir verslo kompetencijos
  6. Įrankiai nuolatinio kokybės gerinimo

X modulis

Darbas magistras Baigiamasis

kursas

anglų kalbos kursai

Pagrindinis, Pasirengimo Tarpinė, tarpinių arba Advanced
Studentas gali pasirinkti vieną iš keturių lygių

metodika

Į kokybės, higienos ir maisto saugumo magistras siūlo visiškai lankstaus požiūrio pritaikytą jūsų poreikiams, neatsižvelgiant į geografinę vietą arba laikas ribotas.

E-mokymasis metodiką: Visas turinys bus prieinamas universiteto virtualios miesteliu 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, be jokių laiko pareigos, tai labai lankstus. Taigi, jis tampa lengvai suderinti aktyvų profesinį gyvenimą su akademinės kompetencijos.

Visi turinys yra atnaujinamas techninio tikslumo, jie yra lengva suprasti ir turėti aiškią praktinę pašaukimą.

TVF verslo mokykla daro prieinama savo studentams:

  • asmens vadovėliai (pokalbiai, telefonas, elektroninis paštas)
  • seminarai
  • Diskusijos ir diskusijų grupes per forumus ir pokalbius
  • Savęs vertinimo testai
  • Atvejų tyrimai ir dokumentacija
  • Galimybė klasių gyventi
  • virtuali biblioteka

vertinimas

Studentas turi savęs vertinimo pratybose kiekvienos mokymo programos modulio kursą, siekiant padėti išmatuoti pažangą studijose.

Norėdami gauti dvigubą magistro laipsnį TVF Verslo Mokykla + magistras Universidad Camilo José Cela, jums reikės įveikti egzaminas vertinimą.

dėstytojai

Globėjus skydas kurso formuojamas pirmiausia specialistų iš verslo ir akademinės bendruomenės, kuri gali suteikti studentams realaus darbo patirtį ir praktinius pavyzdžius, atsiradusius iš savo patirties verslo veiklą.

Parsisiųsti programos turinys susitikti dėstytoja skydas.

Karjeros perspektyvas

Darbas Auge

Dėl specialistų šiame sektoriuje paklausa auga, su lūkesčių optimistiškai augimo daug tiek ES, tiek pasauliniu mastu, dėl padidėjusio griežtumo ir reikalavimas maisto kontrolės.

  • Kokybės kontrolė technikas
  • Pusė kaimo, kūrimas ir valdymas Materialinė projektų, operacijų direktorius, žemės ūkio maisto produktai inovacijų ir biotechnologijų projektams apliacada Žemės ūkio inžinerijos ir gyvulininkystė
  • Restauravimo paslaugos, pavyzdžiui, kokybės kontrolės technikas, rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų RVASVT treneris ar maisto tvarkytojai
  • Konsultacijos patarėju bendrovių Maisto kokybė standartų įgyvendinimas (BRC, IFS, ISO 22000 ir tt), HACCP, taip pat teisinės konsultacijos, mokslinė ir techninė
  • Tyrimai kokybės kontrolės laboratorijų ir analizės
  • Formavimas
  • pramonė
  • Laboratorijos

etapai

TVF verslo mokykla, per Užimtumo ir mokymo portalas siūlo studentams magistro kokybės vadyba, maisto saugos ir higienos, stažuotes pramonės.

Tarp kompanijų, su kuriomis mes partneris, mes:

įmonės maisto
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Portuguese (Brazil)
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Internetinės
Start Date
Pradžia
Registracija galima
Duration
Trukmė
720 valandos
Ištęstinės
Locations
Portugalija - Portugal Online
Pradžia : Registracija galima
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Registracija galima
Portugalija - Portugal Online
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla