5 Internetinės Kursas Programos į Dizaino studijos 2024

Internetinės Kursas Programos į Dizaino studijos 2024Filter
    • Stockholm, Švedija

    Ištęstinės

    30 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Išmokite „Photoshop“, „Illustrator“ ir „InDesign“ vykdydami pirmąjį dizaino projektą. Susipažinkite su standartine „Adobe“ programine įranga ir sužinokite, kaip ją panaudoti savo idėjoms išreikšti. Per vaizdo įrašų pamokas ir praktines užduotis išmoksite programinės įrangos savo tempu. Kursas pagal poreikį skirtas visiems, norintiems išmokti dizaino pagrindus ir yra geras pirmas žingsnis kelyje į kitas dizaino studijas.

    • Madrid, Ispanija
    • Alcorcón, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės

    4 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    Dizaino mąstymo procesas prasideda apibrėžiant iššūkį. Mes kviečiame jus atrasti potencialą, kurį turite! Dizaino mąstymas arba dizaino mąstymas bando priversti asmenį mąstyti kaip dizaineris, kad jis galėtų pakeisti produktų, paslaugų ir procesų kūrimo būdą, taip pat įmonės strategiją arba bet kokį esamą ar būsimą projektą, kurį ketinate imtis. Priimkite problemas kaip iššūkius, kad rastumėte kūrybišką sprendimą.

    • San José, Kosta Rika

    Dieninės

    5 dienų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sužinokite, kaip integruoti mąstyseną ir įtraukimo praktiką į savo projektavimo procesą. Inkliuzinis dizainas yra žmonių poreikių ir patirties įvairovės projektavimo procesas. Pirmiausia reikia suprasti įvairius įvairovės aspektus, tokius kaip lytis, etninė priklausomybė, fiziniai sugebėjimai, socialiniai ir ekonominiai pagrindai ir kiti dalykai, kad būtų atsižvelgta į skirtingas perspektyvas viso projektavimo proceso metu.

  • Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Nesvarbu, ar jums įdomu kurti savo kolekciją, ar dirbti įmonėje, mūsų produktų kūrimo pamokos išmokys jus, kaip valdyti jūsų produkto verslo plėtrą. Tai yra įgūdžiai, kuriuos mados profesionalai turi turėti sėkmingai.

    • San José, Kosta Rika

    Dieninės

    5 dienų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šiame seminare daugiausia dėmesio skiriama prototipų kūrimo vertei greitai ir dažnai, neatsižvelgiant į ankstesnę patirtį, ir pristatomi skirtingi prototipų ištikimybės, patarimai ir gudrybės bei prototipo sėkmės planavimo ir matavimo procesai. Mes parodysime, kaip prototipuoti skirtingose skalėse, nuo sąsajų iki produktų, iki visoms paslaugoms.