Šis meistras leidžia:

  • Tiesiogiai valdykite ir valdykite skirtingas disciplinas, leidžiančias tinkamai veikti kompanijai.
  • Įvertinti komercinės strategijos tinkamumą, analizuoti rinkodaros planą, kuriuo jis grindžiamas, nuspręsti, kokie tinkamiausi rinkodaros kanalai garantuoja norimus rezultatus.
  • Įgyti reikiamų žinių, susijusių su vyno kultūra, jos komercializacija, paslauga ir vartojimu, taip pat technines ir pramonines žinias, susijusias su daiktavardžiais, su kuriais dirba.
  • Atlikite sommelierio užduotis efektyviai ir atsakingai.
  • Plėtoti su vynininkyste susijusius mokslinių tyrimų ir plėtros procesus.
  • Suprasti istorinį vyno kultūrinį kontekstą kaip pagrindinę mūsų kultūros sudedamąją dalį.
  • Sužinokite pagrindinius aspektus, susijusius su vynuogininkyste ir vynininkyste, taip pat įvairius vyno tipus.
  • Žinoti degustacijos procesą su organoleptinėmis vyno jutimo tyrimo savybėmis, taip pat jos teisingumu.

TIESIOGIAI:

  • Sektoriaus specialistai: svetingumo sektoriaus vadovai ir vadovai: viešbučiai, vyndariai, restoranai ... kurie nori atlikti konkrečią MBA savo srityje, kuri suteikia žinių šiose esminėse temose jų veiklai vykdyti.
  • Profesionalai iš kitų disciplinų, kurie mėgsta gastronomiją ir vynininkystę, kuriems reikalingos pagrindinės žinios optimaliam kontaktų ir asmeninių santykių vystymui jų veiklos srityje.
  • Mėgėjams, norintiems studijuoti MBA su galimybe išplėsti savo žinias šia tema, pirmenybę teikiant jų kultūrinei fone disciplinoje, kuri vis labiau reikalinga bet kurioje verslo srityje.
  • Profesionalai iš bet kurio sektoriaus, suinteresuoto stiprinti asmeninius ir profesinius santykius.
  • Tie, kurie siekia plėsti savo kultūrinę aplinką pagrindiniame viešųjų ir privačių santykių klausime.
  • Studentai ieško profesionalaus išėjimo į svetingumą, profesionalai iš bet kurios srities, norintys pradėti savo gastronomijos verslą.

Verslo administravimo ir vadybos magistro (MBA) tikslai - vynininkystės specialybė

Orientuoja ir valdo įvairias disciplinas, kurios leidžia tinkamai veikti bendrovės svetingumo sektoriuje.

Taip pat išmoksite:

  • Įvertinti komercinės strategijos tinkamumą, analizuoti rinkodaros planą, kuriuo jis grindžiamas, nuspręsti, kokie tinkamiausi rinkodaros kanalai garantuoja norimus rezultatus.
  • Įgyti reikiamų žinių, susijusių su vyno kultūra, jos komercializacija, paslauga ir vartojimu, taip pat technines ir pramonines žinias, susijusias su daiktavardžiais, su kuriais dirba.
  • Atlikite sommelierio užduotis efektyviai ir atsakingai.
  • Plėtoti su vynininkyste susijusius mokslinių tyrimų ir plėtros procesus.
  • Suprasti istorinį vyno kultūrinį kontekstą kaip pagrindinę mūsų kultūros sudedamąją dalį.
  • Sužinokite pagrindinius aspektus, susijusius su vynuogininkyste ir vynininkyste, taip pat įvairius vyno tipus.
  • Žinoti degustacijos procesą su organoleptinėmis vyno jutimo tyrimo savybėmis, taip pat jos teisingumu.

Metodika ir vertinimas

METODOLOGIJA

IMF siūlo lanksčią jūsų poreikius atitinkančią metodiką, nepriklausomai nuo jūsų geografinės padėties ar laiko. Šis kapitonas gali būti užpildytas pagal:

  • Internetinė metodika: visa mūsų darbotvarkė bus prieinama iš mūsų virtualaus universiteto 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.
  • Atstumo metodika: Jūs turėsite kursų medžiagą knygų formatu.
  • Mišri metodologija: derinami internetinio režimo ir tiesioginio susitikimo privalumai.

Visas turinys yra visiškai atnaujintas ir turi didelį techninį tikslumą, lengvai suprantamą ir aiškų praktinį pašaukimą.

Nepriklausomai nuo pasirinktos metodikos, IMF suteikia jums galimybę:

  • Asmeninis mokymas el. Prezentacijoje (per forumus, pokalbius, telefoną, el. Paštą).
  • Webinarai
  • Diskusijos ir diskusijų grupės per forumus ir pokalbius.
  • Savęs vertinimo testas.
  • Skaitymai, atvejų analizė ir dokumentacija.
  • Tiesioginės klasės

Praktinis atvejo tyrimas:

Teorinis magistro turinys numatomas praktiniame atvejo tyrime - tikroje įmonėje, iš kurios jie studijuos jų duomenis ir aplinkybes. Dirbdamas iš kiekvieno dalyko perspektyvos, kai mokosi, galite sukurti pasaulinę įmonės viziją.

MBA, turintis specialybę Enologijoje, yra pagrįsta kompanija Bodegas Torres, kad studentas priartėtų prie verslo pasaulio realybės.

ĮVERTINIMAS

Nuolatinis vertinimas, kaip jūs pasiekiate magistro studijas. Kiekvienas modulis bus vertinamas atliekant internetinį egzaminą ir atvejo analizę; Kiekvienas jų įveikimas leis išleisti medžiagą. Taip pat, gavę IMF magistro laipsnius ir Nebrijos universiteto magistro laipsnį, bus atliekami kiekvieno modulio testai ir baigiamasis magistro projektas.

Karjeros galimybės

Mūsų magistro pabaigoje būsite pasiruošę praktikuoti kaip:

  • Viešbučio ar žemės ūkio maisto produktų sektoriaus įmonių direktorius arba verslo vadovas
  • Verslo plėtros vadovas
  • Komercinis direktorius ir (arba) rinkodara vyno sektoriaus įmonėse
  • Vynuogininkystės ir vynininkystės techninis patarėjas
  • Vynuogininkystės technikas
  • Sommelier
  • Verslininkas

Garantuota praktika ir užimtumo mainai

IMF Business School per savo Užimtumo ir praktikos portalą užtikrina MBA studentams specialybę vynininkystės srityje, stažuotes sektoriaus įmonėse. Patikrinkite sąlygas.

Tarp bendrovių, su kuriomis IMF turi bendradarbiavimo švietimo srityje susitarimus dėl profesinio mokymo, sudaro:

Partners118

Kaina ir stipendijos

IMF mes siūlome studentams puikias mokėjimo galimybes:

  • Stipendija iki 65%
  • Finansavimas iki 12 mėnesių be palūkanų ar banko intervencijos (žr. Sąlygas)
  • Mokėjimo būdas internete: grynieji pinigai (5% nuolaida) / mokėjimų įmoka be palūkanų
  • Mokėjimo forma Mišrus: Grynieji pinigai (5% nuolaida) / Mokėjimo įmoka be palūkanų
Programa mokoma:
  • Ispanų

Peržiūrėti 46 daugiau kursų IMF Business School »

Paskutinį kartą atnaujinta Birželis 9, 2019
Šis kursas yra Internetinės
Start Date
Atvira registracija
Duration
12 mėnesių
Ištęstinės
Price
9,900 EUR
65% stipendija - 3,465 EUR.
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Atvira registracija
Galutinis paraiškų davimo terminas

Atvira registracija

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date