Keystone logo

4 Internetinės Doktorantūra Programos į Ekonomika 2024

Filtrai

Filtrai

  • Doktorantūra
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (4)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

Internetinės Doktorantūra Programos į Ekonomika

Filosofijos daktaras, geriau žinomas kaip daktaro laipsnis, yra magistrantūros laipsnis, dažnai naudojamas bakalauro ar magistro laipsniui stebėti. Nors tradiciškai apdovanotas socialiniais ir humanitariniais mokslais, šiuolaikinės doktorantai gali būti įgyjami beveik bet kurioje temoje. Vidutinė doktorantūros studijų programa trunka nuo penkerių iki aštuonerių metų.

Kai kurie studentai gali stebėtis, kas yra ekonomikos mokslų daktaras? Ekonomika - tai prekių ir paslaugų kūrimo, paskirstymo ir vartojimo tyrimas. Jame nagrinėjama, kaip ekonominiai veiksniai, pvz., Pirkėjai ir pardavėjai, sąveikauja tarpusavyje ir elgesys, dėl kurio atsiranda šių sąveikų. Doktorantai paprastai mokosi apie mikroekonomiką, orientuotą į pačius agentus, ir makroekonomiką, kuri analizuoja, kaip šie agentai sudaro visą ekonomiką.

Ekonomikos mokslų daktaras įgyja stiprių skaičiavimo įgūdžių, kurie yra naudingi ne tik verslui, bet ir kasdienio gyvenimo finansavimui. Programos taip pat moko kiekybinius argumentus, taigi mokiniai išmoksta empirinius įrodymus taikyti jų argumentams savo darbe ir už jų ribų. Problemų sprendimo įgūdžiai, išmokti padėti išspręsti ekonominius ir asmeninius sunkumus.

Studijų išlaidos daktaro laipsniui gali būti labai skirtingos priklausomai nuo kandidato universiteto ir gyvenimo reikmių. Trumpesnės programos paprastai kainuoja mažiau pinigų nei ilgesnės. Tiesiogiai susisiekite su institucija - tai lengviausias būdas geriau suprasti finansinius poreikius.

Ekonomikos mokslų daktaras yra naudingas daugeliui karjeros, įskaitant rinkos tyrimų analitikus, kompensacijų vadovus ir kredito analitikus. Tai nėra neįprasta, kad iš tikrųjų nesusijusių profesijų, pavyzdžiui, advokatų, studijuoti šiam doktoriui. Tai leidžia jiems suprasti, kaip ekonomika daro įtaką jų pramonės šakoms. Vyriausybės politikos analitikai padeda politikams suprasti, kaip įstatymai ir kiti teisės aktai gali turėti įtakos šalies ekonomikai.

Daugelis universitetų gali pasiūlyti daktaro laipsnį ekonomikoje, potencialiai siūlo studentams vietines galimybes, taip pat studijuoti internetu. Žemiau ieškokite savo programos ir tiesiogiai susisiekite su pasirinktos mokyklos priėmimo biuru, užpildydami švino formą.