52 Internetinės Doktorantūros diplomas Programos į Europa for 2024

Internetinės Doktorantūros diplomas Programos į Europa for 2024Filter
    • Marbella, Ispanija

    Dieninės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    6 lygio programa skirta ne universiteto baigusiems brandiems studentams (25 metų ar vyresniems), turintiems penkerių metų vadovaujamo darbo patirtį ir norintiems studijuoti MBA. Verslo ir administracinio valdymo magistro 6 lygio 120 kreditų diplomą sudaro 10 modulių ir 6 rašytinės užduotys, o kiekvieną modulį sudaro maždaug 40 mokymosi valandų. Baigdami internetinį verslo diplomą, studentai turės prieigą prie įvairių studijų šaltinių, tokių kaip dėstytojų palaikymas ir internetiniai seminarai, socialinio mokymosi forumas ir papildoma medžiaga, padedanti baigti verslo absolventų kursus.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    16 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kas yra nusikaltimas ir kas yra teisinga bausmė? Galbūt turite idėjų, kaip atsakyti į šiuos klausimus, tačiau skirtingos šalys ir bendruomenės juos sprendžia labai skirtingai. Šis 100% internetinis ir ne visą darbo dieną dirbantis „PG Dip“ suteiks jums išsamų supratimą apie pažangiausias ir svarbias kriminalistikos ir kriminalinės psichologijos temas. Naudodamiesi šia internetine „PG Dip Criminology“ ir „Criminal Psychology“, išnagrinėsite tokius nusikaltimus kaip smurtiniai nusikaltimai, seksualiniai nusikaltimai ir ugnies užsidegimas. Taip pat išnagrinėsite įvairias perspektyvas dėl rasės, lyties, lyties ir klasės baudžiamojo teisingumo sistemoje. Pasibaigus kursui, galėsite tęsti studijas ir pereiti prie visos magistrantūros programos.

    • Online United Kingdom

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šis novatoriškas kursas skirtas lavinti įvairius tarpdisciplininius įgūdžius, kuriuos galite pritaikyti savo darbe. Įgysite tvirtą pagrindą pagrindinėse valdymo disciplinose, įskaitant žmogiškųjų išteklių valdymą, organizacinę elgseną, apskaitą ir finansus, rinkodarą ir operacijas – išmoksite pritaikyti savo žinias analizuodami, sintezuodami ir vertindami įvairias situacijas. Išnagrinėsite ekonomikos, aplinkosaugos, socialinių ir technologinių pokyčių problemas; įmonių valdymas; rinkos ir klientai; išteklių ir operacijų valdymas; finansavimo organizacijos; žmonių valdymas ir ugdymas; informacinių technologijų, skirtų pritaikyti verslui ir valdymui pasaulinėje žiniomis pagrįstoje ekonomikoje, kūrimas ir tinkamos verslo politikos bei strategijų kūrimas besikeičiančiame kontekste, siekiant patenkinti suinteresuotųjų šalių interesus.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pagrindiniai šios neakivaizdinės internetinės programos tikslai yra paskatinti profesionalus, dirbančius teisės, verslo, tolesnio ir aukštojo mokslo sektoriuose, tęsti profesinį tobulėjimą kaip verslo profesionalus, dirbančius aukštojo mokslo įstaigose. Mūsų tikslas yra teikti labai lankstų ir bendradarbiaujantį požiūrį, siekiant pagerinti darbuotojų, dirbančių pagalbos skyriuose, pavyzdžiui, registro, vertinimų, įdarbinimo ir kitose universiteto infrastruktūros srityse, karjerą.

    • Online Malta

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    The Post Graduate Diploma in Business Administration is a 12-month program at European Qualification Framework level 7. The Diploma will provide you with specialized and international knowledge, skills, and competencies in digital and sustainable business strategies and operations to advance into senior advisory and management positions or to start innovative business ventures. Apart from selecting from the basic MBA modules, you can also choose specialization modules to deepen your applied knowledge of industry-specific market trends, business processes, digital opportunities, and specific management models.

    • Malmö, Švedija

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Lagos, Nigerija
    • + 14 more

    Ištęstinės

    10 savaites

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši PG kvalifikacija padeda specialistams, jau dirbantiems sveikatos priežiūros pramonėje arba norintiems siekti karjeros sveikatos priežiūros pramonėje. Šis kursas geriausiai tinka sveikatos priežiūros specialistams, ligoninių administratoriams, vadovams, prižiūrėtojams, medicinos specialistams, ligoninių, klinikų ir vaistinių gydytojams, slaugytojams, paramedikams ir pagalbiniams darbuotojams, kad jie įgytų veiksmingo sveikatos priežiūros valdymo principus, kurie yra būtini pirmaujančioms ligoninėms ir sveikatos priežiūros įstaigoms. įmonės. Kursas turi aiškų patrauklumą dėl augančios kvalifikuotų specialistų paklausos augančioje sveikatos priežiūros pramonėje regione, kai į regioną keliasi daugybė tarptautinių kompanijų. Kursų tikslas - suteikti sveikatos priežiūros specialistams žinių ir įgūdžių, reikalingų efektyviam sveikatos priežiūros sektoriaus vadovui, suteikiant dalyviams supratimą apie išorinį kontekstą, kuriame veikia sveikatos priežiūros organizacijos, kaip jos valdomos, ir analizės metodus, kuriuos galima pritaikyti sprendimų priėmimo procesams sveikatos sektoriuje. Sveikatos priežiūros vadybos ir lyderystės PG diplomą patvirtina CIQ, JK sveikatos priežiūros vadybos ir lyderystės diplomas.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    68 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Mūsų teisės technologijų PGDip yra prieinamas tiek teisės, tiek ne teisės absolventams, suteikiant jums įžvalgos apie šią sparčiai besivystančią sritį. Sužinosite šios įdomios ir dažnai trikdančios technologijos pagrindus teisiniame kontekste ir apie tai formuojamą reguliavimą.

    • Cambridge, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    6 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    7 lygio sveikatos ir socialinės priežiūros vadybos magistrantūros diplomas yra skirtas tam, kad besimokantieji galėtų gerai suprasti politikos, vadybos ir lyderystės koncepcijas, teorijas ir praktiką sveikatos ir socialinės priežiūros srityje bei supratimą, kaip pagerinti sveikatos ar socialinės priežiūros paslaugų kokybę. .

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    16 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šis 100% internetinis ir ne visą darbo dieną dirbantis „PG Dip Business Management“ suteiks jums pagrindinių žinių apie geriausią komercinę praktiką ir padės jums plėtoti tarpasmeninius ir profesinius įgūdžius, būtinus sėkmingam verslui. Mūsų internetinis „PG Dip Business Management“ suteiks jums pagrindinių verslo ir valdymo žinių bei įgūdžių, kurių jums reikia. Taip pat galite pasirinkti pasirenkamuosius modulius, kad pritaikytumėte savo kursą savo karjeros tikslams, įskaitant tokias temas kaip verslo strategija, žmogiškieji ištekliai ir projektų valdymas. Pasibaigus kursui, galėsite tęsti studijas ir pereiti prie visos magistrantūros programos.

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    16 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pradėkite naudoti duomenis verslo sprendimams priimti naudodami mūsų novatorišką konversijos kursą.Šis 100% internetinis ir neakivaizdinis kursas yra skirtas asmenims, norintiems užsiimti šia paklausia sritimi, net jei neturite kompiuterinių žinių. Naudodamiesi mūsų internetiniu PG Dip Data Science, įgysite įrankių, reikalingų duomenims rinkti ir analizuoti, taip pat įgūdžių, reikalingų šioms žinioms pritaikyti realaus pasaulio scenarijuose.Kurso metu kursite keletą programų ir taikomųjų programų, daugiausia dėmesio skirdami programavimo kalboms, tokioms kaip R, SQL ir Python.Kurso pabaigoje galėsite tęsti studijas ir pereiti į visą magistrantūros programą.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    7 OTHM lygio diplomas Strateginio valdymo ir lyderystės programa yra skirta vadovams, kurie turi valdžią ir asmeninio įkvėpimo išversti organizacinę strategiją į veiksmingą veiklos rezultatų. Kvalifikacija reikalinga vadovams statyti savo strateginio valdymo ir vadovavimo įgūdžius ir sutelkti dėmesį į įgyvendinimo organizacijos strategiją reikalavimus.

    • Online United Kingdom

    Dieninės, Ištęstinės

    5 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Išmoksite suprasti ESG ir pagrindinius jo veiksnius iš investuotojo ir įmonės perspektyvos, kaip ESG skiriasi nuo SRI ir Impact Investing, patobulinsite savo žinias apie aktualias sritis, įskaitant klimato riziką, didėjančią socialinių problemų svarbą ir biologinę įvairovę, ESG ekosistemą, duomenų ir reitingų agentūrų problemas, supraskite, kaip investuotojai integruoja ESG į investicijų valdymo procesą įvairiose turto klasėse.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    6 Mėnesiai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    7 lygio antrosios pakopos verslo vadybos diplomas, gautas iš mokymosi išteklių tinklo (LRN), buvo skirtas jūsų vadybos įgūdžiams ir žinioms lavinti. Todėl tai padidins jūsų karjeros perspektyvas ir veda tiesiai į pažengusias MBA ir magistro studijų programas. Kvalifikacija vertinama pagal užduotį, todėl galite bet kada prisijungti ir baigti studijas neapsiribodami vien mokslo metais. Kursas skirtas tiek privataus, tiek viešojo sektoriaus organizacijų direktoriams ir vyresniesiems ar viduriniams vadovams, norintiems įgyti antrosios pakopos kvalifikaciją.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    8 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Baigę šią griežtą programą gausite pranašumą konkurencingoje darbo rinkoje. Ši programa prisijungia prie jau įsteigtų ir sėkmingų nuotolinių studijų antrosios pakopos studijų paketų, kuriuos siūlo Londono Kingo koledžas, įskaitant: ES konkurencijos teisę; Europos Sąjungos teisė ir JK, ES ir JAV autorių teisių įstatymas.