Oficialus aprašymas

Kas yra kursas?

Visi maisto tvarkytojai pagal Europos Sąjungos reglamentų įstatymus privalo atlikti orientacinį mokymą prieš pradėdami dirbti su maistu.

Šis 2 lygio maisto produktų higienos ir gaminių saugojimo sertifikatas leidžia skaitytojams sužinoti apie pagrindines maisto higienos taisykles, kad būtų galima laikytis visų teisinių reikalavimų.

Šis kursas tinka maisto tvarkymo paslaugų teikėjams bet kuriame sektoriuje, įskaitant greito maisto parduotuvių, važiuoklių, maisto prekių sunkvežimių, barų, restoranų, viešbučių, kavinių, ligoninių, mokyklų ir kolegijų.

Įėjimo reikalavimai:

  • Šis kursas yra prieinamas visiems besimokantiesiems iš visų akademinių dalykų.
  • Besimokantieji turėtų būti 16 metų ir vyresni, kad galėtų įgyti kvalifikaciją.
  • Gerai suprasti anglų kalbą, skaičiavimo įgūdžius ir IRT reikalaujama dalyvauti šiame kursuose.

Vertinimas

Kai baigsite visas pamokas / vienetus, turite apsilankyti egzaminą, kuris yra pasirinktinis. Pravažiavimo balas yra 60%. Sėkmingai išlaikius egzaminą, galite gauti savo pažangos sertifikatą už papildomą 9 £ sumą.

Kodėl rinktis mus?

  • Įperkamas, patrauklus
  • Mokymo vadovo vaizdo medžiaga / medžiaga;
  • Studijuokite patogioje, pažangią internetinę mokymosi platformą;
  • Efektyvus egzaminų sistemų vertinimas ir greitas rezultatas;
  • Jungtinė Karalystė
  • Prieiga prie kurso turinio mobiliajame, planšetiniame kompiuteryje ar darbalaukyje bet kurioje vietoje;
  • Prašymas gauti "NUS Extra Discount Card";
  • 24/7 studentų palaikymas el. Paštu.

Karjeros kelias:

2 lygio maisto produktų higienos ir gamybos saugos sertifikatas yra naudinga kvalifikacija turėti ir būtų naudinga bet kokiai profesijai ar profesinei karjerai iš bet kurios pramonės, kurioje esate:

  • Restoranai
  • Viešbučių vadybininkai
  • Virėjai
  • Viešbučių ir restoranų aptarnavimo personalas
  • Profesinės higienos ir saugos pareigūnas.

KURSO MOKYMO PROGRAMA

  • Maisto saugos įstatymas
  • Pavojaus analizė ir kritinė kontrolės taškas (RVASVT)
  • Mikrobiologiniai pavojai
  • Fiziniai, cheminiai ir alergologiniai pavojai
  • Veiklos standartai
  • Maisto ruošimas
  • Asmeninė higiena
  • Maisto patalpų projektavimo ir valymo planai
  • Tolimesnė informacija
Programa mokoma:
Anglų

Peržiūrėti 365 daugiau kursų John Academy »

Šis kursas yra Internetinės
Start Date
Atvira registracija
Duration
Susisiekti su mokykla
Ištęstinės
Dieninės
Price
8