Maisto mokslas ir Mityba
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Champaign, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Nuotolinis mokymasis
Trukmė
1 - 3 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 712 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2024
* Už kredito valandą (32 kredito valandos reikalingos užbaigti). Bendra kaina 22 784 USD
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ilinojaus universiteto Maisto ir žmogaus mitybos katedra didžiuojasi galėdama pasiūlyti ne magistro baigiamąjį darbą internetu. Daugelis šios programos studentų yra dirbantys specialistai. Pristatymo internetu galimybė suteikia galimybę naudotis programa įvairiose vietose gyvenantiems studentams, kurie taip pat gali suderinti savo karjeros kelionės tvarkaraštį.
Ne universiteto miestelio magistrantūros studijų programa buvo sukurta 1973 m., O šimtai studentų per šią programą įgijo magistro laipsnius. 2010 m. Inicijuota tiesioginio pristatymo internetu sistema palaiko aukštos kokybės ne diplominių magistro studijų programą, apie kurią žinomas šis gerbiamas universitetas.
Priėmimas į internetinę maisto mokslo magistrantūros programą
Studentai, norintys ieškoti internetinio maisto mokslo laipsnio, turi kreiptis dėl leidimo į Ilinojaus universiteto Urbana-Champaign universiteto magistrantūrą. Konkretų internetinį kursą galima išklausyti nedalyvaujant studijų programoje ar nedarant pažangos siekiant magistro laipsnio.
Laikini COVID-19 paraiškos proceso pakeitimai
Dėl COVID-19 poveikio bandymų centrams FSHN laikinai atsisakys departamento GRE reikalavimo visiems 2021 m. Pavasariui / rudeniui pareiškėjams.
Be to, aukštojo mokslo kolegija dabar laikinai priims „Duolingo“ anglų kalbos testo egzaminų rezultatus, atliktus nuo 2021 m. Vasario 1 d. Iki rugpjūčio 1 d. „Duolingo“ anglų kalbos testas bus priimtas kaip alternatyva TOEFL ir IELTS, norint įrodyti anglų kalbos žinias paveiktiems pareiškėjams.
Priėmimui į magistrantūros kolegiją
Reikalingas bakalaureato laipsnis. Pageidautina, bet neprivaloma, kad šis laipsnis būtų susijęs su fiziniais, biologiniais, žemės ūkio ar inžinerijos mokslais.
Būtini pagrindiniai kursai apima bendrąją chemiją, organinę chemiją, mikrobiologiją, fiziką ir skaičiavimus. Jei trūksta šių studijų sričių, galite išklausyti korespondencijos kursus, kitus nuotolinio mokymo kursus arba tradicinius klasių kursus (bendruomenės kolegijoje ar ketverių metų įstaigoje), kad patenkintumėte būtinus išankstinius reikalavimus.
TOEFL reikalaujama iš visų studentų, kurie mokėsi ne angliškai kalbančioje įstaigoje prieš stodami į Ilinojaus universitetą IR neturėjo 2 iš paskutinių 5 metų nuolatinių studijų angliškai kalbančioje įstaigoje arba gauna pažengusius laipsnis (MS ekvivalentas ar geresnis) anglų kalba kalbančioje institucijoje.
Informacija apie paraišką
Kreipdamiesi internetu, pasirinkite 10KS0037MSU [Maisto mokslas ir žmogaus mityba (internete) -MS].
Visa patvirtinamoji medžiaga (visų lankytų universitetų nuorašai, trys informaciniai laiškai ir asmeninis pareiškimas) turi būti gautas iki paskelbto paraiškų pateikimo termino pabaigos, kad būtų visiškai atsižvelgta į priėmimą per tą terminą. Paraiškos, pateiktos pasibaigus terminui, paraiška gali būti atidėta būsimam semestrui.
Paraiškų teikimo terminai: pavasaris - spalio 1 d .; Ruduo - gegužės 1 d
Internetiniai kursų pasiūlymai
Internetinius kursus koordinuoja Mokymo ir mokymosi naujovių centras (CITL). Norėdami sužinoti daugiau apie internetinius kursus ir užsiregistruoti į dabartinius kursus, apsilankykite svetainėje. Prieš stojant į kursus, jums nereikia būti priimamam į magistrantūros kolegiją; tačiau norint įskaityti kurso kreditą į jūsų MS maisto mokslo laipsnį, turite būti priimtas į magistrantūros programą arba pateikti prašymą, kad po to, kai būsite priimtas, turėsite pervesti kurso kreditus.
Internetinė „MS Food Science“ programa kiekvieną semestrą, įskaitant vasaros semestrą, siūlo nuo vieno iki trijų kursų. Visi internetiniai kursai yra TIESIOGINIAI, o studentas privalo būti pasirengęs dalyvauti pamokoje nurodytu laiku.
Išsamų kursų sąrašą galite rasti žemiau. Visi internetiniai kursai yra LIVE.
FSHN 414 Maisto chemija
Nagrinėjami pagrindinių maisto komponentų cheminiai aspektai: vanduo, angliavandeniai, baltymai ir lipidai; pigmentų, druskų ir maisto dispersijų savybės. Būtina sąlyga: organinė chemija. 3 valandos.
FSHN 440 taikomi statistiniai metodai
Statistiniai metodai, apimantys santykius tarp populiacijų ir imčių duomenų rinkimas, tvarkymas ir analizė; ir hipotezių tikrinimo metodai su įžanga į regresiją, koreliaciją ir dispersijų analizę, apsiribojant visiškai atsitiktinių imčių ir atsitiktinių imčių visiško bloko projektu. Būtina sąlyga: Algebra. 4 valandos.
FSHN 460 Maisto perdirbimo inžinerija
Nagrinėjamas proceso inžinerijos principų taikymas perdirbant žaliavines žemės ūkio medžiagas į gatavus maisto produktus. Temos apima vienetus ir matmenis, medžiagų balansus, energijos balansus, termodinamiką, šilumos perdavimą, psichrometriją, šaldymą ir mechaninius atskyrimus. Būtinos sąlygos: fizika ir skaičiavimas. 3 valandos.
FSHN 461 Maisto perdirbimas I
Maisto konservavimo ir perdirbimo, naudojant aukštą temperatūrą, šaldymo ir šaldymo procesus, principai, vieneto operacijos ir taikymas apima šilumos perdavimą, kinetiką, cheminius ir mikrobinius pokyčius maiste dėl perdirbimo; paskaita. Būtina sąlyga: maisto chemija, mikrobiologija ir maisto inžinerija. 4 valandos.
FSHN 464 Gėrimų mokslas ir technologijos
Tyrinėjami saugių, aukštos kokybės gėrimų gamybos tyrimai, mokslas ir technologijos, taikant maisto chemiją, maisto mikrobiologiją ir maisto perdirbimo principus. 2 valandos.
FSHN 469 Pakuočių inžinerija
Tarpdisciplininis medžiagų, mašinų, tyrimų, projektavimo, technikos, aplinkosaugos aspektų, etikos ir ekonomikos tyrimas, naudojamas pasaulinėje pakuočių pramonėje, akcentuojant patobulintų technologijų, skirtų tik maisto pakuotėms, įgyvendinimą. Kurso metu bus akcentuojamas platus, sistemomis pagrįstas pakuočių pobūdis. Būtina sąlyga: chemija, fizika, skaičiavimas. 3 valandos.
FSHN 471 Maisto ir pramonės mikrobiologija
Mikroorganizmų ryšys su maisto gamyba ir konservavimu, su pramoniniu fermentavimu ir perdirbimu bei sanitarija. Būtina sąlyga: organinė chemija ir eksperimentinė mikrobiologija. 3 valandos.
Fermentuoti ir distiliuoti gėrimai FSHN 517
Fermentuotų ir distiliuotų gėrimų gamybos technologija, mikrobiologija ir chemija (įskaitant kompozicinę chemiją, skonio chemiją ir senėjimo chemiją). Būtina sąlyga: Absolvento statusas arba maisto mikrobiologijos kursas ir maisto chemijos ar biochemijos kursas. 2 valandos.
FSHN 518 Lipidų maisto produktuose chemija
Išsamus lipidų maisto produktuose cheminių ir fizinių savybių tyrimas. Būtina sąlyga: maisto chemija. 3 valandos.
FSHN 519 skonio chemija ir analizė
Suteikia magistrantams įrankius ir supratimą, reikalingus kompleksinėms maisto skonio sistemoms tirti. Studentai išmoks: 1) šiuolaikinių analizės metodų, naudojamų cheminiam maisto skonio sistemų įvertinimui, 2) priimtinų metodų, skirtų sensoriniam maisto skonio įvertinimui, 3) kombinuoto juslinio-analitinio maisto skonio vertinimo metodų ir 4) maisto skonio chemija, akcentuojant kai kurias gerai suprantamas skonio sistemas. 4 valandos.
FSHN 595 maisto mokslo pažangios temos
Išsamios maisto mokslo paskaitos ir (arba) laboratoriniai tyrimai. Tyrimas gali būti specializuota bet kurios iš šių sričių tema: (A) Maisto chemija; B) maisto mikrobiologija; (C) mityba; (D) Maisto perdirbimas / inžinerija. 1–4 val. Siūlomos temos yra (tačiau neapsiriboja:
Sensorinio mokslo pažangios temos
Šiame kurse bus nagrinėjamos nuodugnesnės ir aktualesnės juslinių mokslų temos už bakalauro įvadinio jutimo kurso ribų. Pagrindinės kurso temos, kurias reikia aptarti, yra fiziologinis ir psichologinis jutimo vertinimo pagrindas, Thurstonian Modeling in Difference Tests, daugialypiai statistiniai jutimo tyrimų metodai. Studentai aptars ir kritikuos dabartinius jutimo mokslo tyrimus ir parengs juslinio vertinimo tyrimo pasiūlymą. 3 valandos.
Maisto fermentacija
Fermentinių reakcijų principai, fermentų aktyvumą veikiantys veiksniai ir fermentų naudojimas analizės ir maisto perdirbimo procesuose. Aptaria parametrų, tokių kaip substrato ir fermento koncentracija, pH, temperatūra ir inhibitoriai, įtaką fermentiniam aktyvumui. Pateikiamas fermentų specifiškumas ir veikimo mechanizmas atsižvelgiant į jų vaidmenį maiste, atsižvelgiant į pavyzdžius, atrinktus iš maisto mokslui svarbių fermentų. įtraukti paskaitas ir pratimus, paprastai naudojamus atliekant pagrindinius ir taikomuosius maisto fermentų tyrimus. Reguliariai diskutuojama apie naujausius recenzuojamus straipsnius, kuriuose kalbama apie pagrindines fermentų klases. Būtina sąlyga biochemija. 3 valandos.
Maisto sauga užtikrinant visuotinį maisto saugumą
Kaip maisto sauga gali skatinti kultūriškai tinkamo maisto prieinamumą visiems žmonėms? Studentai išnagrinės šį klausimą, naudodamiesi literatūra apie maistinių ligų naštą, rizikos įvertinimo ir valdymo technologijas bei su maistu susijusias maisto saugos rizikas.
Sveikatos ir kūno rengybos mityba
Studentai nagrinės makroelementų ir mikroelementų poreikius, energetines sistemas, mitybą ir sporto papildus, svorio kontrolę, sveikatos stiprinimą ir ligų prevenciją. Kursas akcentuos turimas arba kuriamas maistines medžiagas ir maisto komponentus, skirtus pagerinti sveikatos ir sporto rezultatus, daugiausia dėmesio skiriant tam, kaip šią informaciją integruoti į maisto mokslo pramonę. Gaminti ir daržovių technologijas. Studentai nagrinės vaisių ir daržovių žaliavų saugumą ir naudojimą nuo derliaus nuėmimo iki jų įmaišymo į galutinę vartojimo prekę.
Santykiai su vandeniu maisto produktuose
Išplėstinis vandens ir kietųjų medžiagų elgesio ingredientuose ir tikrose maisto sistemose tyrimas, ypač susijęs su maisto sauga ir stabilumu. Pagrindinės temos apima vandens savybes, vandens aktyvumą, judrumą vandenyje ir kietųjų dalelių judrumą (pavyzdžiui, stiklo perėjimą). Išsamiai aptariami praktiniai šių parametrų matavimo būdai, įskaitant sorbcijos izotermus, branduolio magnetinio rezonanso spektroskopiją ir vaizdą bei diferencinę nuskaitymo kalorimetriją. 4 valandos.
FSHN 598 Išplėstinės specialiosios problemos
Vadovavo specialiųjų maisto mokslo problemų tyrimams. Prieš semestro pradžią projektą turi patvirtinti temos patarėjas.
Reikalavimai programai
Norėdami gauti magistro laipsnį internete, ne diplominį darbą, studentai turi atlikti 32 valandų kursinius darbus ir sėkmingai išlaikyti egzaminą žodžiu. Studentai, užsitarnavę iki 12 valandų absolventų įskaitos, įstoję į laipsnį neturintį studentą Ilinojaus universitete, „Urbana-Champaign“, gali kreiptis dėl tų valandų ir iki 12 valandų absolventų kreditų, paimtų kitoje institucijoje. Visi studentai, norėdami perkelti bet kurį kursą į aukštojo mokslo laipsnį, privalo uždirbti B arba geresnį laipsnį.
Vidutiniškai per semestrą studentai pasirenka vieną kursą, kuris reiškia maždaug 11 semestrų kursinių darbų. Egzaminas žodžiu atliekamas po to, kai studentas baigia visas 32 valandas, ir prieš pradedant egzaminą labai rekomenduojama pasiruošti maždaug 2–3 mėnesius.
Taigi studentams, besimokantiems po vieną kursą, laipsnis trunka maždaug ketverius metus. Kiekvieną semestrą studentai gali registruotis į daugiau nei vieną klasę; tačiau katedra rekomenduoja, kad studentas per vieną semestrą nedalyvautų daugiau kaip dviejose klasėse.
Priėmimai
Galerija
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto saugos magistras, PgDip, PgCert, PgProfDev (mokymasis internetu)
- Online
Maisto mokslų filosofijos daktaras
- London, Jungtinė Karalystė
- Bologna, Italija
Filosofijos daktaras (PhD) pagal maisto mokslo tyrimus
- Online