Kulinarijos vadybos diplomas (internetinis)
Centennial College
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Online Canada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Nuotolinis mokymasis
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 2 721 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
May 2024
* 2 semestro studijų mokestis Kanados studentams; 14 502,50 USD: 2 semestro studijų mokestis tarptautiniams studentams
Įvadas
Programos detalės
- Programos kodas: 1861
- Mokykla: Svetingumo, turizmo ir kulinarijos menų mokykla
- Kvalifikacija: Ontarijo kolegijos diplomas
- Programos tipas: antrinė programa
- Programos trukmė: 2 metai / 4 semestrai
- Pradžios data: ruduo, žiema, vasara
- Vieta: internete
Programoje „Kulinarijos vadyba“ sužinosite, kad viena iš maloniausių karjeros krypčių yra kūrybiškai suprojektuoti restorano meniu ar planuoti kulinarinius renginius vykdant didelius viešbučio veiksmus, darbas su maistu, siekiant suteikti pasaulinės klasės kulinarinę patirtį svečiams.
Ši kolegijos diplomo programa, orientuota į vietinių Ontarijo maisto produktų naudojimą ir sezoninio maisto gaminimą, išmokys reikiamų įgūdžių ir žinių, kad būtų galima sukurti išskirtinius meniu ir patiekalus, įkvėptus pasaulinių maisto tendencijų ir skonio.
Jūs taip pat baigsite svarbiais pramonės pažymėjimais, tokiais kaip „Smart Serve“, „Safe Food Handlers“ ir CPR, todėl galėsite pasiruošti darbui.
Kepimo menas, sumaišytas su komandos vadovavimo ir verslo verslumo įgūdžiais, užtikrins, kad baigę šią kulinarijos vadybos programą, jūs surasite įdomių karjeros galimybių sparčiai besikeičiančioje, nuolat besikeičiančioje pramonėje. Šis laukas nuves jus visur, kur norite. Viskas ko jums reikia - sunkus darbas, vairavimas ir aistra.
Tai jūsų "Shift" mokymo ir informavimo programa
Į programą bus įtrauktas novatoriškas pramonės mokymas ir sąmoningumo sertifikavimas „Tai tavo pamaina“. Sertifikavimas suteiks jums esminių žinių ir suteiks dabartinių išteklių, skirtų seksualinio priekabiavimo prevencijai ir saugiai praktikai, kaip intervencijos darbuotojas ar vadovas. Tai padės jums, įstojus į svetingumo industriją, tapti lyderiu užkertant kelią seksualiniam priekabiavimui ir prisidėti prie saugios ir svetingos darbo aplinkos kūrimo.
Vandenyno išminčių programa
Svetingumo, turizmo ir kulinarijos meno mokykla bei vietinė kavinė ir restoranas naudojasi gardžiais ir vandenynui draugiškais „Ocean Wise“ produktais. „Ocean Wise“ yra gamtosaugos ir švietimo programa, bendradarbiaujanti su virėjais, restoranais ir jūros gėrybių tiekėjais, siekiant padėti joms įsigyti tvarių jūros gėrybių.
„Feast On®“ sertifikavimas
Centennial College “ svetingumo, turizmo ir kulinarijos menų mokykla tapo pirmąja akademine institucija, gavusi „Feast On®“ sertifikatą už tai, kad ji tiekia vietinius maisto ir gėrimų produktus, naudojamus akademinėse programose, ir mokyklos patirtinio mokymosi maitinimo paslaugas. Kulinarinio turizmo aljansas įsteigė „Feast On“ kaip sertifikavimo programą, kuria pripažįstamos įmonės, pasiryžusios įsigyti Ontarijo užaugintą ir pagamintą maistą ir gėrimus.
Priėmimai
Studijų programa
Programos apžvalga
1 semestras | 2 semestras |
|
|
3 semestras | 4 semestras |
Svarbi semestro pastaba: |
Svarbi semestro pastaba: |
Programos rezultatas
Programos profesinio mokymosi rezultatai
Programos profesinio mokymosi rezultatai apibūdina tai, ką programos absolventai gali įrodyti galėdami panaudoti studijų metu įgytas žinias ir įgūdžius. Rezultatai yra glaudžiai susiję su darbo vietos poreikiais. Vertindami (pvz., Užduotis ir testus), studentai patikrina savo sugebėjimą patikimai atlikti šiuos rezultatus prieš baigdami mokslą.
- Pateikite pažangų kulinarinį planavimą, paruošimą ir pristatymą įvairioms maitinimo aplinkoms, naudodami įvairias klasikines ir šiuolaikines technologijas.
- Taikykite pagrindinį ir pažangų maistą bei kepimo mokslą maisto ruošimui, kad sukurtumėte norimą galutinį produktą.
- Prisidėti ir stebėti, kaip kiti laikosi gerai prižiūrimos virtuvės aplinkos ir maisto ir gėrimų produktų, kuriuose nėra kenksmingų bakterijų ar kitų teršalų, aptarnavimo, laikantis sveikatos, saugos, sanitarijos ir maisto tvarkymo taisyklių.
- Užtikrinkite saugų virtuvės darbą ir visus maisto ruošimo aspektus, kad būtų skatinamos sveikos darbo vietos, atsakingas virtuvės valdymas ir efektyvus išteklių naudojimas.
- Sukurkite meniu, kuriame atsispindėtų žinios apie mitybą ir maisto sudedamąsias dalis, būtų skatinama bendra sveikata ir savijauta, atsižvelgiama į įvairius mitybos poreikius ir pageidavimus, ir prireikus atsižvelgiama į specialios dietos, maisto alergijos ir netoleravimo pakeitimus.
- Taikykite verslo principus ir pripažintą pramonės sąnaudų ir kontrolės praktiką maisto paslaugų operacijose, kad valdytumėte ir skatintumėte fiskališkai atsakingą veiklą.
- Taikykite žinias apie tvarumą*, etišką ir vietinį maisto tiekimą bei maisto saugumą maisto ruošimui ir virtuvės valdymui, pripažindami galimą poveikį maisto gamybai, vartotojų pasirinkimui ir veiklai maisto paslaugų pramonėje.
- Pasirinkite ir naudokite technologijas, įskaitant šiuolaikinę virtuvės įrangą, maisto gamybai ir reklamai.
- Efektyviai dirbkite kaip maisto ir gėrimų ruošimo ir aptarnavimo komandos narys ir prisidėkite prie sėkmingos maisto tiekimo operacijos, taikydami savitvarkos ir tarpasmeninius įgūdžius.
- Sukurkite nuolatinio asmeninio ir profesinio mokymosi strategijas, kad užtikrintumėte valiutą ir reagavimą į naujus kulinarijos metodus, taisykles ir praktiką maisto paslaugų pramonėje.
- Prisidėti prie marketingo strategijų, skatinančių sėkmingą maisto paslaugų verslo veiklą, kūrimo.
- Prisidėkite prie įvairių maisto ir gėrimų operacijų verslo valdymo, kad sukurtumėte patrauklią darbo aplinką, atspindinčią paslaugų kokybę.
KARJEROS GALIMYBĖS
Susitarimai dėl susitarimų
Kvalifikuoti absolventai gali dalyvauti „ Pathway programose kartu su partnerinėmis institucijomis. Šios „ Pathway programos leidžia gauti laipsnio kreditą už mokymąsi, įgytą Centennial College . Mūsų partneriai:
- Algomos universitetas, Ontarijas
- Davenporto universitetas, JAV
- Laurentian universitetas, Ontarijas
- SHMS Šveicarijos viešbučių vadybos mokykla
- Wilfrido Laurierio universitetas, Ontarijas
- Vankuverio salos universitetas *
Norėdami gauti daugiau informacijos apie artikuliacijos susitarimus, apsilankykite mūsų svetainėje adresu www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / outbound- Pathways .
*Vankuverio salos universitetas: Ši programa tiesiogiai susijusi su Vankuverio salos universiteto svetingumo vadybos bakalauro programa, leidžiančia jums baigti laipsnį per papildomus 2 metus.
Karjeros perspektyva
- Sous Chef
- Virėja
- Virtuvės vadybininkas
- Maitinimo vadybininkas
- Maisto verslininkas
Priėmimo sąlygos
Akademiniai reikalavimai
- Ontarijo vidurinės mokyklos diplomas (OSSD) arba lygiavertis arba brandaus studento statusas (19 metų ar vyresnis)
- Anglų kalbos 12 C arba U arba lygiavertis (minimalus reikalaujamas laipsnis) arba priimti Centennial College anglų kalbos įgūdžių vertinimo priėmimo
Papildomi reikalavimai
- Anglų kalbos mokėjimas
English Language Requirements
Patvirtinkite savo anglų kalbos žinias atlikdami „Duolingo“ anglų kalbos testą! DET yra patogus, greitas ir prieinamas internetinis anglų kalbos testas, priimtas daugiau nei 4000 universitetų (tokių kaip šis) visame pasaulyje.